Десетки хора са загинали или са били ранени при взрив

...
 Десетки хора са загинали или са били ранени при взрив
Коментари Харесай

Експлозия в бежански лагер: Взаимни обвинения между Хамас и Израел

 

Десетки хора са починали или са били ранени при гърмеж в бежански лагер в региона на Рафах, заяви ръководеното от Хамас министерство на опазването на здравето в Газа.

Кадри свидетелстват за мощен пожар в лагера Тал ал-Султан, който попада в филантропична зона, отвън бойните дейности в Рафа.

Според здравното министерство доста от жертвите са дами и деца.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

„ Изведнъж чухме звука на ракета. Изтичахме и улицата беше непрогледна от пушек. Нищо не се виждаше “, споделя Фади, очевидец на детонацията.

Хамас упрекна Израел, че е направил въздушен удар по центъра за разселени хора. Израелските отбранителни сили от своя страна споделят, че са нанесли акуратен удар по комплекс на терористичната организация в региона и са ликвидирали двама високопоставени членове. Посочват, че ще ревизират информацията за пожар и цивилни жертви.

Няма информация за жертви и потърпевши

В същото време, първият посланик на Европейски Съюз още веднъж прикани да се зачита Международният углавен съд, който подреди интервенцията в Рафа да бъде прекъсната.

Снимка: bTV

„ Израел продължава военните дейности. Хамас изстрелва ракети против Израел. И двете страни не зачитат решението на Съда “, споделя Жозел Борел, висш представител на Европейски Съюз за външните работи.

От „ Хамас “ не прецизираха какъв брой бойци са били отвлечени и не даде доказателства за изказванието си

Той добави още, че ще работи за започването на специфична задача на Европейския съюз за подкрепяне на работата на граничния пункт Рафа, който е сериозно значим за филантропичната помощ по суша.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР